Balustrades

Balustrades zijn er eveneens in staal, inox of smeedijzer.

Stalen balustrade

Stalen balustrades zijn recht, gebogen of in verstek en in vierkante, rechthoekige of ronde buis. Tussenvullingen zijn er in rond, vierkant of rechthoekig materiaal en draadmatten. Alles gepoederlakt in de door u gewenste kleur. Ze kunnen in bestaande situaties zonder probleem worden gemonteerd op hout, steen, marmer of graniet, zowel in vloer- als wandbevestiging.

Inox balustrade

Inox balustrades zijn recht, gebogen of in verstek en in vierkante, rechthoekige of ronde buis. Tussenvullingen zijn er in rond, vierkant of rechthoekig materiaal en in glas. Alles wordt vakkundig krasvrij en naadloos afgewerkt. Ze kunnen in bestaande situaties zonder probleem worden gemonteerd op hout, steen, marmer of graniet, zowel in vloer- als wandbevestiging.

Smeedijzeren balustrade

Smeedijzeren balustrades zijn recht, gebogen of in verstek en in vierkante, rechthoekige of ronde buis. Tussenvullingen zijn er naar keus in rond, vierkant of rechthoekig materiaal en in krullen of rechte balusters, gemetalliseerd of gegalvaniseerd en gepoederlakt in de kleur van uw keuze. In bestaande situaties zijn ze probleemloos te monteren op hout, steen, marmer of graniet, zowel in vloer- als wandbevestiging.

Balustrade 1
Balustrade 6
Balustrade 2
Balustrade 3
Balustrade 5
Balustrade 4
Balustrade 7
Balustrade 8
Balustrade 9
Balustrade 10