Trap & Leuning

Trappen

Wij vervaardigen stalen trappen voor binnen of buiten, in de door u gewenste vorm. Recht, gebogen of spiraalvormig, met of zonder leuning. De treden worden uitgevoerd in hout dan wel in gemetalliseerde of gegalvaniseerde perfoplaat of traanplaat, die wordt gepoederlakt in de door u gewenste kleur.

Trappen in staal voor binnen en buiten, treden in hout, perfoplaat of traanplaat met of zonder leuning. Deze worden gemetalliseerd of gegalvaniseerd en daarna gepoederlakt in de door U gewenste kleur.

Leuningen

Leuningen worden gemaakt in staal, inox of smeedijzer.

Stalen leuningen

Leuningen, trapleuningen, muurleuningen of handgrepen, recht, gebogen of in verstek, in rechthoekige, vierkante of ronde buis. Trapleuningen zijn ook zonder probleem te bevestigen op bestaande trappen in hout, steen, marmer of graniet, zowel op als tegen de zijkant van de treden. Er is een ruime keus uit tussenvullingen in een trapleuning. Deze worden gemetalliseerd of gegalvaniseerd en daarna gepoederlakt in de door u gekozen kleur.

Inox leuning

Leuningen, trapleuningen, glasleuningen, muurleuningen of handgrepen, recht, gebogen of in verstek, in rechthoekige, vierkante of ronde buis. Naargelang de toepassing uitgevoerd in inox 304 of 316 en geborsteld of geslepen in korrel 320. Ook in inox is er een ruime keus uit tussenvullingen in een trapleuning. Alles wordt vakkundig krasvrij en naadloos afgewerkt. Er worden geen inslagdoppen of verlijmde systeembouwonderdelen gebruikt.

Smeedijzeren leuning

Leuningen, trapleuningen, muurleuningen en handgrepen, recht, gebogen of in verstek met wrongstuk, in vierkante, rechthoekige of ronde buis. Trapleuningen zijn ook zonder probleem te bevestigen op bestaande trappen in hout, steen, marmer of graniet, zowel op als tegen de zijkant van de treden. Tussenvullingen zijn er naar keuze in krullen of rechte balusters, gemetalliseerd of gegalvaniseerd en daarna gepoederlakt in de kleur van uw keuze.

Trap 1
Trap 2
Trap 3
Trap 4
Trap 5
Trap 6
Trap 7
Trap 8
Trap 9
Trap 10